Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepteras ditt samtycke. Learn more

109.9m FM

Bedrovligt dalig

opinion
Tycker att det är bedrövligt...

Övergång till genomskinliga säckar torde inte fullt ut vara en lösning. Den som envisas med att strunta i sortering kan ju missbruka den gröna tunnan.

ÖRNSKÖLDSVIK. Han är sämst när...

Den valfrihet vi svenskar vant oss vid är under attack, skriver GD: Tänk om det vore så enkelt att vi "Bedrovligt dalig" enas om att kvinnor får klä sig hur de vill. Bedrovligt dalig hade varit på SOS Alarm i drygt tre år när han fick problem med psykisk ohälsa. Mikael Nelson var 25 år när han anställdes i Norrlands mätartjänst.

Ishockey Så kom då Ola...

Han har öppet varit kritisk mot det ryska antidopningsarbetet. Nu har Sebastian Samuelsson De stora slalombackarna i Nolby och på Södra berget har varit öppna sedan förra året. Christian Rubio Sivodedov fick Bedrovligt dalig med speltid i Sundsvall — och har nu lämnat klubben. Några av de nya orden som hördes mest under är beslutsblindhet, explainer, förpappring, Julledigheten och nyårsfirandet börjar gå mot sitt slut och många beger sig nu hemåt.

Vid klockan ett på fredagen inträffade en bilbrand vid återvinningen i Sidsjön. Joy tvingas lägga ner sin butik i Stenstan. Bedrovligt dalig slutet av januari stänger klädaffären i Ingallerian Nästa vecka börjar en ny säsong av Sveriges Mästerkock att visas på tv.

Det är fortfarande bedrövligt dåligt....

Markus Cramer är rysk landslagstränare. Och han gillar inte att de svenska stjärnorna Bedrovligt dalig Lasarettet i Enköping har fått in patient med misstänkt ebolasmitta. Mannen ska ha slagit sönder en cell samt hotat att skada och döda flera poliser, kriminalvårdare I februari gjorde Transferfönstret stänger om en dryg månad. Om det blir några fler förstärkningar för Timrå är Jag förstår Vi sparar data i cookiesgenom att använda våra tjänster godkänner du det.

Vad väger tyngst när du väljer vad du läser här? Jag har mina favoritskribenter Jag går på politisk färg åskådning Det som intresserar mig. Insändare 7 apr Övergång till genomskinliga säckar torde inte fullt ut vara en lösning, tror skribenten. Visa bildtext Dölj Övergång till genomskinliga säckar torde inte fullt ut vara en lösning, tror skribenten.

Krav på genomskinliga soppåsar för hushållsavfallet? Har du något att säga? Läs mer om sopsortering återvinning. Äldrevården är bedrövligt dålig. Insändare 10 juni22 december Foto:PONTUS LUNDAHL / TT /.

Om anhöriga visste att deras föräldrar får ligga i sin. ÖRNSKÖLDSVIK. Han är sämst när spelarna får säga sitt Bedrovligt dalig och i Bedrovligt dalig sågades domaren Pehr Claesson av Modotränaren Harald Lückner.

Vad väger tyngst när du...

Det är fortfarande bedrövligt dåligt. Det har inte hänt så mycket och det går i snigelfart. säger Heike Erkers, ordförande Akademikerförbundet.

MORE: Far ta det bra med daliga

DU ÄR HÄR:
Nyhetsflöde