Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepteras ditt samtycke. Learn more

125.1m FM

Ursakternas ursakt

opinion

Ursäkterna på den här listan är inte bara otroligt kreativa — de är otroligt nog hämtade ur verkliga livet.

How To Pronounce ursäkt ·...

Läraren Oskar Uggla har samlat sina elevers bästa bortförklaringar. Klart att Ursakternas ursakt tycker att det suger när du kommer för sent.

Men en kreativ ursäkt kan lätta upp stämningen. Matte- och NO-läraren Oskar Uggla hade inte stora problem med sena ankomster till sina lektioner. Men de var irriterande och stal tid från undervisningen.

Noun[edit]. ursäkt c. apology; what...

Så i stället för att ta diskussionen varenda gång införde han ett lapp-system. Eleverna fick helt enkelt ägna tre minuter åt att skriva ned varför de var sena. En annan elev har en seg hiss hemma: Jag bor på 11 våningen så det är dyrbar tid. Jag har haft dem i källaren några år, tagit fram dem ibland och skrattat, säger Oskar Uggla som arbetar vid Ursakternas ursakt Fredriks musikklasser i Stockholm.

Hans favoritursäkt är den om en ko som blockerar bussfilen — i Stockholms innerstad, alltså. Den var vit o svart om ni ville veta. Förseningslapparna fick spridning när Oskar Uggla lade upp dem på sin webbsida.

Den fick 10 besök på någon dag. Många Ursakternas ursakt mina gamla elever har tyckt att det var otroligt roligt att läsa lapparna. Ursakternas ursakt känner ju igen situationerna, säger Oskar Uggla.

Genomförandet av en europeisk teknisk...

Om lappskrivandet ledde till färre sena "Ursakternas ursakt" är oklart. Men, som Oskar Uggla skriver i sin bok: Genom att fortsätta läsa Metro. Läs mer om cookies här.

Vissa sorters förlåt skakar om...

Nästa artikel inom Metro Music:. Zara Larsson kan få musikexportpriset. Barnkonventionen och värdegrundsarbetet var något som skulle sätta skutan på rätt kurs, men blev i stället ursäkternas ursäkt. I grund och botten är det. Det här ska du inte säga till polisen: 25 roligaste Ursakternas ursakt Polisen får höra en hel del, mer eller mindre begåvade ursäkter.

Similar Books

Här är några av. NCU 6 [email protected] [email protected] ursäkt. [email protected] digitalcamerasource.info 6 Aftonbladets.

MORE: Tarfyllda ursakten efter tejpskandalen

DU ÄR HÄR:
Nyhetsflöde