Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepteras ditt samtycke. Learn more

122.1m FM

Handbollsspelare dopad

opinion

EHF har publicerat resultaten från Handbollsspelare dopad under EM och det visar sig att inte en enda handbollsspelare var dopad. Inte en enda handbollsspelare har funnits dopad i någon av EHF: I dagens idrottsvärld med stora förtroendeproblem inom till exempel längdskidåkning, cykel och friidrott är det mycket positiva nyheter att handbollen är ren.

Mer läsning

Det finns givetvis många förklaringar till detta, förutom de att Handbollsspelare dopad har ett rykte om sig att vara extra moraliskt fostrade, men också att doping inte gör mycket nytta i handboll. Visst, fysik kan du bygga, men vad hjälper det om du inte kan fånga bollen eller tajma din löpning? Clean sport in Leave this field empty.

En spelare på elitnivå i...

Matchcenter Live Dagens matcher Damhandbollens historia. Please enter your comment! Please enter your name here. You have entered an incorrect email address! Elverum jagar lovande mittsexa från ligakonkurrenten Norge. Ryska truppen inför dubbelmötet med Sverige Landslag - Herrar. Handbollsspelare dopad glänste i skadesargat Norge — besegrade Island Landslag - Herrar.

Danmark krossade Sveriges gruppmotståndare Ungern Landslag - Herrar. Handbollskanalen ger dig de senaste nyheterna från handbollsvärldens alla hörn. Hitta resultat, spelscheman, tabeller, statistik, nyheter, klipp, kommentarer, rykten och information om världens bästa sport när du vill, var du vill.

Bli skribent Samarbeten Kontakta oss. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.

Handbollsspelare dopad information Jag förstår! En årig svensk handbollsspelare är misstänkt för doping och har stängts av. Det "Handbollsspelare dopad" provet var positivt och spelaren och klubben väntar. Att tre ryska spelare i silvertruppen från damernas UEM i handboll testat positivt för förbjudna substanser förvånar den svenska. En elitspelare i handboll har testat positivt för dopning.

Bobåkaren Ludmila Engquist - dopade...

MORE: Fem friidrottsbrassar dopade

DU ÄR HÄR:
Nyhetsflöde